Grupa stelutelor

 

Povestea grupei mijlocii, Steluțele începe în septembrie 2015, când cele 30 de steluțe mici și-au început activitatea, sub îndrumarea steluțelor un pic mai mari Lupșa Ileana și Borca Cosmina

Am pornit încrezători în noua aventură a grupei mijlocii și ne-am propus multe lucruri minunate să realizăm!

Pe lăngă activitățile interesante propuse de cele două educatoare, am derulat activitățile din parteneriatele Mișcarea înseamnă sănătate și Planeta sănătoasă, copii sănătoși.

Ne place foarte mult să descoperim mereu lucruri noi, așa că ne-am deplasat în Parcul central al orașului Cluj-Napoca, la Detașamentul de Pompieri Avram Iancu, la Cinema Mărăști. Pentru că ne plac spectacolele și în special teatrul de păpuși, am participat la numeroase spectacole ca: Degețica, Povestea lui Aricel,Comoara din insulă.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, nu am uitat de copiii săraci, la care poate moșul vine mai greu, așa că le-am pregătit daruri.

Părinților le-am oferit momente deosebite, unde ne-am demostrat talentul, și abilitățile antreprenoriale cu ocazia serbării de Crăciun, a celei de 8 martie și a târgului de Crăciun.

În cadrul Proiectuilui Ecogrădinița la care participăm, pregătim o grădină suspendată cu plante în aer liber, pe care ne pregătim să o îngrijim!

Și pentru că mai avem mult până la vară, venim în fiecare zi la grădinița noastră dragă, să descoperim zilnic multe lucruri noi și să trăim aventuri de neuitat!

 

 

 

 

 

X

Click dreapta

Nu este permisa aceasta functie.