Grupa fluturașilor

Povestea grupei mari, Fluturașii începe în septembrie 2019, când cei 30 de  fluturași și-au început activitatea, sub îndrumarea  fluturilor un pic mai mari Lupșa Ileana și  Cherecheș Aurelia.

Am pornit încrezători în noua aventură a grupei mari și ne-am propus multe lucruri minunate să realizăm!

Pe lângă activitățile interesante propuse de noi, cele două educatoare, vom derula activitățile din parteneriatul Copacul Prieteniei și vom participa la concursul național Timtim-Timy. Ne place foarte mult să descoperim lucruri noi, așa că ne vom deplasa în vizită la biserică în preajma sărbatorilor, la Fabrica de globuri, la Grădina botanică sau/și la școală.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă și pascale nu vom uita de copiii săraci, la care poate moșul și iepurașul ajung mai greu, așa că ne vom gândi la ei și le vom pregăti daruri.

Părinților le vom oferi momente deosebite, ne vom demonstra talentul și abilitățile antreprenoriale cu ocazia serbării de Crăciun, a celei de 8 martie și a târgului de Crăciun.

În cadrul Proiectelor educaționale ”Da, poți!”și ”Educația financiară” la care ne-am înscris, vom desfășura activități inedite și interesante.

            Și, pentru că în toamnă ne vom îndrepta pașii spre școală și ne vom despărți de grădinița noastră dragă, de colegi și de educatoare, savurăm  fiecare moment petrecut în grădiniță și așteptăm nerăbdători  aventurile următoare.

p2